Electrolux ESF2400OW Benkoppvaskmaskin

(0) 9 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorikk

Dagens priser 

3 155 kr. Til butikk
4 290 kr. Til butikk
4 290 kr. Til butikk

Prisfakta: Prisen er 72 kr høyere enn gjennomsnittet i de 10 siste ukene.

Prisfakta: Prisen er 340 kr høyere enn i forrige uke.

Prisfakta: Prisen er den høyeste på 2 uker

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataene er basert på de forhandlere som vises på siden.


Se alle spesifikasjoner

Rankings

Electrolux oppvaskmaskiner
 Nr. 1 ut av 6

Alle oppvaskmaskiner
 Nr. 18 ut av 42

Beste oppvaskmaskiner »


 Nr. 1 ut av 1


Specified preset not found

Anmeldelser av Electrolux ESF2400OW

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(0.00) basert på 9 anmeldelser 

Whiteaway.com
(0.00) 0 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internettforhandler, som primært beskjeftiger seg med salg av hvitevarer.


Power.dk
() 9 anmeldelser

Power.dk er et dansk varehus, med salg på nettet og i Power-butikker.


Elgiganten.dk
(3.60) 0 anmeldelser

Elgiganten.dk er et dansk varehus, med salg på nettet og i Elgiganten-butikker.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det er ikke noen videoanmeldelser.

Electrolux ESF2400OW
Score
0 100
(0)
9 anmeldelser
Pris 3.155 kr
Testresultater

Beskrivelse av Electrolux ESF2400OW

Electrolux ESF2400OW er en benkoppvaskmaskin som gjør jobben, raskt og effektivt, om du har lite oppvask. Dette er en oppvaskmaskin som kanskje best beskrives som maskinen for single, eller par. Den passer kanskje ikke like godt om du har barn, da plassen ikke er alt for generøs. Samtidig så passer den utmerket om du har en liten leilighet, og kanskje ikke plass til innebygd oppvaskmaskin. Dog så bør man jo være klar over alle begrensinger som kommer med en slik maskin, selv om det også naturligvis har sine fordeler. Da den har 6 kuverter så har den ikke plass til store objekter som gryter, spesielt ikke om du skal ha andre ting i.

 

Party med Electrolux ESF2400OW

Den kanskje største tiltrekningen folk kommer til å ha til Electrolux ESF2400OW er Party Program. Det er et program som varer i bare 20 minutter, noe som betyr at om du har invitert folk til middag, fest eller lignende så kan du sette i gang et program som vasker glassene veldig raskt. Det hjelper deg å vaske opp mellom rettene, så du kan gi oppmerksomhet til gjestene i stedet for å stå ved vasken. Det er en smart måte å løse et velkjent problem på og da den har et vannforbruk på kun 6.5 liter per gang du bruker den, så er det ikke slik at du bekymrer deg om det blir for mye av det gode heller. Det hjelper også at Electrolux ESF2400OW er energimerket med A+, og har et årlig energiforbruk på 174 kWh i året. Det er jo til å forvente, med tanke på hvor liten den er i forhold til andre oppvaskmaskiner, men som vi nevnte ovenfor, med slike begrensinger så kommer det også fordeler. Det er dog interessant at på tross av størrelsen, så lager den mer lyd enn sine større konkurrenter, med 52 dB.

 

Electrolux ESF2400OW er bra både for deg og for miljøet da den sparer på både strøm og vannbruk, men det er viktig at du måler plassen du ønsker å ha den på. Høyden ligger på 438 mm, mens bredden er på 550 mm. Den er tilpasset til kjøkkenbenken, men den er jo ikke akkurat liten av den grunn. Bestikkurven er praktisk på den måten at du kan flytte på den, og ta den helt ut om du ikke ønsker å vaske bestikk. Noe som er ekstra viktig med benkoppvaskmaskin er sikring mot lekkasje, da den ligger høyt i leiligheten din. Den har en dobbel bunn, som skal sikre mot både lekkasje og oversvømming, så du i teorien ikke skal behøve å bekymre deg. Den største størrelsen på tallerkenene du setter i kan være på maks 250 mm, så du må nok tilpasse deg med Electrolux ESF2400OW!

Les mer om Electrolux ESF2400OW oppvaskmaskin her.
Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...